Donateurs ontvangen het donateursbericht (oudere berichten komen op de website).

Alleen donateurs kunnen altijd persoonlijk advies krijgen en -als er iemand beschikbaar is- ondersteuning bij gesprekken met bijvoorbeeld de raad voor de kinderbescherming. Donateurs kunnen wij ook helpen met het formuleren van klachten. Reiskosten zijn voor rekening van de donateur.

Uw gegevens worden met de grootst mogelijke zorg vertrouwelijk behandeld en voor geen enkel ander doel gebruikt of verstrekt aan derden.

U bent donateur nadat u minimaal € 20 hebt overgemaakt op bankrekening 9634691 t.n.v. Stichting KOG, u ontvangt geen acceptgiro.
 

* verplicht


Belangrijk

Iedereen die een persoonlijk advies volgt of iets doet of juist laat omdat deze website dat aanraadt of afraadt, moet beseffen dat het zijn eigen beslissing en verantwoordelijkheid is. Wij zijn deskundig en staan voor wat wij zeggen en schrijven, maar kunnen nooit garanderen dat het zal uitpakken zoals wij verwachten.

In de wereld van familie- en jeugdrecht is niet alles zeker en voorspelbaar. Medewerkers van bureaus jeugdzorg bijvoorbeeld denken soms dat wet- en regelgeving niet passen op een gezin waar zij mee bezig zijn en handelen dan alsof er geen regels bestaan. Ook kunnen kinderrechters onverwachte beslissingen nemen.

Wat u dus doet of laat, het gaat om UW kind, en het is UW beslissing.

NB: Denkt u erom dat het ook niet de beslissing van uw advocaat wordt: hij kent de juridische mogelijkheden, maar u beslist van welke mogelijkheden u t gebruik maakt. (Wij horen soms dat een advocaat niet in hoger beroep wil terwijl de ouders dat wel willen. Als hij daar geen andere reden voor geeft dan "dat winnen we toch niet", dan heeft u een andere advocaat nodig.)

Er is voor donateurs soms de mogelijkheid in aanwezigheid van een tolk Arabisch of Tamazight gesprekken te voeren met onze contactpersonen en met de instanties.

Wij adviseren iedereen met klem om eerst op de pagina  Nuttige informatie te kijken voor u in contact komt met instanties of voor u besluit om onze bijstand in te roepen. In deze map staan praktijktips die onmisbaar zijn voor de omgang met de instanties.

Iedereen mag alle teksten van deze website met bronvermelding overnemen tenzij anders vermeld, behalve die in de map Publicaties. Als u iets wilt ondernemen met de niet-vrije teksten, neemt u contact op met kog@upcmail.nl.

Heeft u stukken of andere informatie die voor deze website interessant kunnen zijn, mailt u die naar mailkog@ziggo.nl. Bij het ONDERWERP vermeldt u KOG-site, dit om te voorkomen dat uw mail ongelezen wordt weggeklikt uit angst voor een virus.