Stichting KOG
U bekijkt nu de pagina: Actualiteit
<< vorige pagina   
print pagina
 

Belangrijk voor Getting It Rigt For Every Child, uitspraak Rechtbank Den Haag

Actualiteit >>

 

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2020:865


Van: Bij Voorbaat Verdacht Nieuwsbrief < nieuwsbrief@platformburgerrechten.nl >
Verstuurd: maandag 11 november 2019 15:40
Onderwerp: Bij Voorbaat Verdacht Nieuwsbrief: Datum uitspraak SyRI-rechtszaak is bekend | Kamervragen over verzwegen SyRI-resultaten | Lang interview over SyRI met café Weltschmerz


 

Beste belangstellende,

Graag stellen wij u via deze nieuwsbrief op de hoogte van recente ontwikkelingen rondom de rechtszaak tegen het Systeem Risico Indicatie (SyRI).

 

Vonnis SyRI-procedure zal op 29 januari 2020 mondeling worden uitgesproken

Op 29 oktober jl. vond in de Rechtbank Den Haag de zitting plaats in onze bodemprocedure tegen het Systeem Risico Indicatie. De rechtbank heeft laten weten op 29 januari 2020 met een vonnis te komen,wat op die dag mondeling zal worden uitgesproken in de rechtbank. Pers en publiek zijn hierbij welkom. In afwachting van onze uitgebreide terugblik op de zitting, kunt u op onze site de pleitnota downloaden die onze advocaten Anton Ekker en Douwe Linders hebben ingebracht.

https://bijvoorbaatverdacht.nl/lees-onze-pleitnota/

 

Kamervragen over achterhouden tegenvallende SyRI-evaluaties

Staatssecretaris Van Ark gaf in reactie op Kamervragen eind vorig jaar aan niet te weten wat de resultaten van SyRI in Capelle aan den IJssel waren. Alle gegevens zouden al zijn vernietigd. Uit vrijgegeven evaluaties blijkt nu dat toen allang bekend was dat met SyRI geen fraudeurs waren opgespoord. GroenLinks vraagt het ministerie om opheldering, lees er alles over op onze site.

https://bijvoorbaatverdacht.nl/1019-2/

 

Cafe Weltschmerz in gesprek met initiatiefnemers SyRI-rechtszaak

Tijmen Wisman en Ronald Huissen van het Platform Bescherming Burgerrechten waren te gast bij Café Weltschmerz, waar ze een uur lang mochten leeglopen over de rechtszaak tegen SyRI, de zitting die 29 oktober plaatsvond en de schrikbarende datakoppeldrang van onze overheid. Kijk het volledige interview terug via onze site. 

https://bijvoorbaatverdacht.nl/cafe-weltschmerz-gesprek-syri/

 

 

Vriendelijk gegroet,

Team Bij Voorbaat Verdacht

 


Ga terug