Stichting KOG
U bekijkt nu de pagina: Actualiteit
<< vorige pagina   
print pagina
 

Voor (groot)ouders in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam

Actualiteit >>
Geachte (groot)ouder,
De gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam willen de jeugdhulp zo goed mogelijk voor hun inwoners organiseren. Net als vele andere gemeenten vinden wij het belangrijk dat ondersteuning zoveel mogelijk dichtbij het gezin en het kind wordt geboden en aan te sluiten bij de situatie en mogelijkheden van het gezin.
Wij gaan daarom graag met u in gesprek om te horen wat uw ervaringen zijn met jeugdhulp en voorzieningen rond jeugd en opvoeding. (denk hierbij aan huisarts, wijkteams, onderwijs, jongerenwerk, politie, gemeente). Ook horen wij graag van u wat uw ideeën zijn hoe jeugdhulp anders kan worden georganiseerd.
Voor wie?
Ouders en grootouders die te maken hebben met jeugdhulp (bij voorkeur uit de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam).
Wanneer en waar? Half september in het stadskantoor van de gemeente Maassluis, Vlaardingen of Schiedam. Het interview vindt plaats in een kleine groep (1 – 3 personen) en neemt maximaal anderhalf uur tijd in beslag. Uiteraard hanteren we de richtlijnen van het RIVM. Aanmelden? U kunt u aanmelden tot en met 2 augustus via e-mailadres: jeugdhulpmvs@maassluis.nl Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen.
UITNODIGING Deelname interview herijking Jeugdhulp in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam
Ga terug