Stichting KOG
U bekijkt nu de pagina: Actualiteit
<< vorige pagina   
print pagina
 

STICHTING Ouderplatform Zuid-Holland Zuid: bijeenkomst in Dordrecht

Actualiteit >>

Beste, 

U bent van harte welkom op onze bijeenkomst ‘Regie in de Regio’. 

Aanmelden voor de bijeenkomst ‘Regie in de Regio’ op woensdag 20 november 2019 om 19.30 uur rond het thema ‘Luister ook eens naar mij! 

In de bijgaande link treft u een formulier aan waarmee u zich kunt aanmelden voor de bijeenkomst ‘Regie in de Regio’ rond het thema ‘Luister ook eens naar mij!’ op woensdag 20 november 2019 om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk en wordt gehouden in de Ontmoetingsruimte van Wijkcentrum De Koloriet, Jacob Marisstraat 70, 3314 TK Dordrecht. 

 Het belooft een schitterende avond te worden met muziek die aansluit bij het thema van de avond, ExpEx, Experienced Experts, getrainde jongeren die zelf ervaring hebben in de jeugdhulp en ingezet worden als maatje van jongeren en/of adviseur van instellingen en overheden, ervaringsdeskundige jongeren, Nadie, die haar ervaringen deelt door enkele nummers ten gehore te brengen en een bijdrage van Jeffrey de Laaf, medewerker cliëntenparticipatie bij Lokalis, die vanuit zijn ervaringen als ouder en als jongere zal vertellen, voordragen, delen en ontroeren. Met het woord "verandering" is hij in één keer te omschrijven. Als het gaat om jeugdhulp en professionele dienstverlening valt er altijd veel te veranderen en verschuiven polen constant. Vanuit persoonlijk oogpunt is zijn drijfveer ongelimiteerd en het is dan ook zijn passie en doelstelling om verandering aan te brengen waar nodig in de huidige vorm van jeugdhulpverlening en participatie. 

Gastheer voor onze avonden is Michiel van der Vlies, bestuurder van de MEE Plus Groep. 

Wij beëindigen de avond rond 21.00 uur met een afsluitende netwerkborrel.

 Onze themabijeenkomsten 'Regie in de Regio', ter versterking van het cliënt- en familieperspectief in de regio Zuid-Holland Zuid, krijgen in 2020 een vervolg.

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBT1cOChbr9uJZIM2UvvcGquyg16QtgJ5U4VBbnuUTnooReg/viewform?usp=pp_url

U wordt van harte uitgenodigd dit schrijven onder geïnteresseerden te verspreiden.

Met vriendelijke groet,

namens het kernteam van @ouderszhz,

Anke-Elze de Jong-Rietstap

STICHTING Ouderplatform Zuid-Holland Zuid

www.ouderszhz.nl

mail@ouderszhz.nl


Ga terug