U bekijkt nu de pagina: Actualiteit

JBRA (vroeger BJAA) legt geen dossiers meer aan en maakt geen gespreksverslagen. KLAGEN! Of toch wel?

Actualiteit >>

Kijkt u in de map Correspondentie 2014. Brief aan Hoofdinspectie, antwoord, brief aan Keurmerkinstituut, antwoord: Het probleem wordt alleen in behandeling genomen als "de klacht eerder is ingediend bij de certificaathouder, en deze naar het oordeel van de klager niet correct heeft gereageerd."
U kunt tegelijkertijd klagen bij JBRA en de beroepsgroep, dus NIP, NVO, of de Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers/NVMW.

KOG heeft op 8 december nogmaals aan de Hoofdinspectie geschreven. Misschien zien wij iets over het hoofd?
Na antwoord van de Inspectie brief aan Raad van Bestuur van BJRA (zie Correspondentie 2015) en antwoord (zie Correspondentie 2015).

Als u met BJRA te maken hebt, houdt u dit punt dan scherp in de gaten!