U bekijkt nu de pagina: Actualiteit

Brief van een moeder aan de Minister-President

Actualiteit >>

Amsterdam, Middelburg, 20 december 2020

Geachte Minister President Rutte,

Als een slachtoffer van het institutionele jeugdzorggeweld heb ik mijn zaak al twee maal persoonlijk met u besproken. In ons laatste gesprek op 12 oktober 2020 heeft u mij en Agnieska Brela belooft dat u onze zaken persoonlijk zou behandelen.

U heeft zelfs nadrukkelijk aangegeven dat wij op onze brieven moesten vermelden dat wij de in het wit geklede moeders zijn. (dwaze moeders) U zou deze zelf lezen, dat heeft ons beloofd op het filmpje van JDTV aflevering 8 op YouTube. (bijlage 1) Dit was uw belofte aan ons, dat u zelf terug zou reageren. De thans ontvangen brief lijkt in tegenspraak met uw belofte.

Begrijpt u niet dat onze kinderen hun ouders heel erg missen ?

De macht van de overheid heeft zich tegen de burger gekeerd, net zoals de slachtoffers van de Belasting toeslagenaffaire worden wij rechteloos gemaakt omdat de rechters naar de overheidsinstellingen luisteren en niet naar de ouders. Een ongekend onrecht.

Ook uit onze dossiers blijkt dat de Nederlandse Rule of Law niet functioneert.

Nederland is voor ons een (on)rechtstaat, een land waar de politie op basis van leugens voor je huis staat, binnenvalt, mishandelt en je kinderen meeneemt. Waar de Nederlandse rechters jaarlijks duizenden slachtoffers maken door deze illegale uithuisplaatsen te legitimeren.

Een land waar een beroep op de Europese rechtsorde geen waarde heeft, ook ons beroep op de Europese Rule of Law is door de Nederlandse rechtsorde volledig genegeerd. (EVRM art. 6, 8, 10)

Nederland schendt op grootschalige wijze de mensenrechten, jaarlijks worden in Nederland relatief tienmaal meer kinderen van hun ouders gescheiden als in Noorwegen dat al veroordeeld is wegens deze mensenrechtenschendingen. (bijlage 2)

Net als bij de Belasting toeslagen affaire draagt u hier verantwoordelijk voor. (bijlage 3)

U weet dat uithuisplaatsing van kinderen door perverse prikkels mensenhandel is.

Financiƫle uitbuiting van kinderen is strafbaar.

In afwachting van uw persoonlijke schriftelijke reactie.

Met vriendelijke groet,

Emily Passemiers

Agnieska Brela

Bijlagen,

1. https://www.youtube.com/watch?v=RRnaB4FRXuE&feature=youtu.be&ab_channel=JDTVHQ

Afbeelding verwijderd door afzender.

Afl.137 - Dr.Nakad over jeugdzorg in Nederland (Deel 8) - YouTube

Tijdens het maken van enkele opnames op het binnenhof met Emily en Agnieska kwam de minister president toevallig voorbij lopen. Wat volgde was een bijzonder ...

www.youtube.com

2. https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1996379/ouders-alle-kamerleden-schenden-mensenrechten-door-toestaan-uithuisplaatsingen.html

Afbeelding verwijderd door afzender.

Ouders: "Alle Kamerleden schenden mensenrechten door toestaan uithuisplaatsingen" | RTV Utrecht

UTRECHT - Alle 150 leden van de Tweede Kamer zijn persoonlijk aansprakelijk gesteld voor het schenden van mensenrechten. (Foto: Flickr, davide)

www.rtvutrecht.nl

3. https://www.tweedekamer.nl/sites/default/files/atoms/files/20201217_eindverslag_parlementaire_ondervragingscommissie_kinderopvangtoeslag.pdf